Beenham rolletjes met rucola en creme van truffelkaas en mascarpone

Beenham rolletjes met rucola en creme van truffelkaas en mascarpone

Nog geen ratings
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans

Ingrediënten
  

  • 75 gram rucola
  • 100 gram truffelkaas
  • 250 gram mascarpone
  • 1/2 theelepel dragon
  • 1/2 theelepel koriander
  • zout en peper
  • 25 plakjes beenham
  • olijfolie

Instructies
 

  • Schaaf de truffelkaas en meng het door de mascarpone en maak smeuïg met wat olijfolie
  • Voeg de dragon en koriander toe en meng goed. Voeg zout en peper naar smaak toe
  • Doe het mengsel in een spuitzak
  • Neem een plakje beenham en spuit een reep creme op de ham
  • Leg hierop wat rucola en rol de ham in een rolletje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept