Eiercurry met paksoi

Eiercurry met paksoi

Anja
Heel lekker en simpel gerecht met paksoi Porties: 4 personen Bereidingstijd: 15 minuten Niveau: Makkelijk *****
4 van 1 stem
Bereidingstijd 15 minuten
Keuken Oosters

Ingrediënten
  

  • 8 eieren hardgekookt en gepeld
  • 1 flinke paksoi of 2 kleinere in reepjes, wit en groen apart
  • 2 puntpaprika’s, in reepjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepels Thaise gele currypasta mag ook groene of rode curry zijn
  • 400 ml dikke kokosmelk
  • olie om in te bakken
  • zout

Instructies
 

Zo maak je eiercurry met paksoi:

  • Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg de currypasta toe en bak deze even mee.
  • Doe dan de paprika en het witte gedeelte van de paksoi erbij en bak mee tot ze beetgaar zijn.
  • Schenk vervolgens de kokosmelk erbij en warm het geheel goed door.
  • Voeg dan het groen van de paksoi toe en laat slinken. Breng, wanneer nodig, de curry op smaak met wat zout.
  • Leg dan de eieren ook in de pan en warm nog even goed door.
  • Serveer de eiercurry met paksoi met rijst.
  • Tafel lekker !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept