Ribolata soep met palmkool

Ribolata soep met palmkool

Sacha van der Zande
Nog geen ratings
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 1 prei in ringen gesneden
  • 2 tenen knoflook klein gesnipperd
  • 5 bladen van een palmkool in reepjes gesneden
  • 200 gram wortel klein gesneden
  • 4 stengels bleekselderij klein gesneden
  • 1 blik tomaten blokjes 400 gram
  • 1 blik cannellini bonen 400 gram
  • 2-3 sneden oud brood in stukken gescheurd
  • 1 liter bouillon

Instructies
 

  • Fruit de prei in wat olie of boter.
  • Voeg daarna de palmkool, wortel en bleekselderij toe en fruit vijf minuten aan. Fruit dan nog een minuut of twee de knoflook mee.
  • Voeg de tomaten, bonen, brood en bouillon toe en laat het nog 30 minuten koken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept