Rodekoolsoep

Rodekoolsoep

Ik weet niet goed of ik dit een geslaagd recept moet noemen, of dat ik het de categorie blunder moet toekennen. De soep smaakt prima…. maar niet echt naar rode kool. Misschien moet je hem gewoon een keer maken en zelf oordelen. Succes!

Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep
Heerlijk bloemkoolsoep zoals uitgedeeld op de boerderij op zaterdag 3 november 2018.

Uiensoep

Waarschuwing: geen geschikt recept voor een romantisch avondje! Uien schijnen vreselijk gezond te zijn, maar ze doen iets met je darmen…. try and find out! Met filmpje!


Roerbak met paksoi

Roerbak met paksoi

Snel te bereiden,  met lekkere saus. Je kunt hier overigens allerlei soorten groenten naar keuze in doen.

Herenboeren soepkip wordt Hainanese Chicken Rice

Herenboeren soepkip wordt Hainanese Chicken Rice
Wij hebben drie jaar in Singapore gewoond. Als je daar geweest bent dan kan je vast meepraten over het heerlijke eten uit alle windstreken van het verre Oosten dat je daar kunt eten. Een van onze favoriete gerechten daar was Chicken Rice. Niet alleen wij vinden dat lekker, het is in heel Singapore een populair gerecht. Toen wij de mail kregen met de mededeling dat wij naast ons vleespakket ook een gratis soepkip mochten ophalen dacht ik heel even; een soepkip? Dat klinkt niet echt lekker. Wat kan je daar mee? Gelukkig dacht ik net op tijd aan de Chicken Rice en konden wij afgelopen zaterdag aan de slag.