Andijviepastaschotel

Recept Afdrukken
Andijviepastaschotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Pasta koken zoals op de verpakking beschreven.
  2. Kipfilet in stukjes of schijfjes snijden. Vet in pan verwarmen. Het kipfilet op hoog vuur 3 minuten om en om bakken, zout en peper toevoegen
  3. Andijvie wassen, goed drogen en in streepjes snijden.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflook met een snufje zout. Andijvie toevoegen en 5 minuten roerbakken. Een beetje water/bouillon en de erwten toevoegen en nog even stoven.
  5. Pasta, andijvie, kip en verse tijm mengen
  6. Eieren scheiden. Het eiwit met citroensap, zout en nootmuskaat stijf kloppen. Eigeel met Crème fraîche met een garde kloppen en voorzichtig met de pasta-vlees-massa mengen. Spatel 2/3 van de opgeslagen eiwit luchtig door de pasta-vlees-massa.
  7. Vul de pasta-vlees-massa in een ingevette ovenschotel. De rest van het eiwit op de oppervlakte verdelen. (voor de liefhebbers nog geraspte kaas toevoegen in de gaten van het eiwit)
  8. Bij 200° 15 - 20 Min. bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *