Crostini – zoete erwten met ricotta en munt

Crostini – Piselli dolce e ricotta

Recept Afdrukken
Crostini - zoete erwten met ricotta en munt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Blancheer de doperwten gedurende 2 minuten en spoel af met koud water.
  2. Meng in een bak de doperwten met de ricotta en gehakt munt.
  3. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Smeer het mengsel op de crostini en decoreer eventueel met een blaadje munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *