Gemengde salade met geitenkaas

Recept Afdrukken
Gemengde salade met geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Rooster de pijnboompitten in de pan en laat ze afkoelen.
  2. Was de slabladen, droog ze in de slacentrifuge of in een handdoek en doe ze in een sla kom.
  3. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel deze over de sla.
  4. Brokkel de geitenkaas over de sla en voeg daarna de afgekoelde pijnboompitten toe.
  5. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en snijd deze in reepjes. Doe deze in een kommetje. Voeg de olijfolie, citroensap en bloemenhoning toe.
  6. Meng het geheel tot een dressing. Maak op smaak met zout en peper.
  7. Besprenkel deze over de sla vlak voordat je deze gaat eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *