Gnocchi

Recept Afdrukken
Gnocchi
Voor als je veel aardappelen hebt, maar geen zin in aardappelen - groente - vlees.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 22 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 22 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Was en schil de aardappelen en kook ze in water met een snufje zout.
  2. Kook de aardappelen 20 minuten of tot je er gemakkelijk een vork in kunt prikken.
  3. Giet de aardappelen af.
  4. Pureer de aardappelen samen met het ei, de creme fraiche en de (gezeefde) bloem.
  5. Doet het mengsel in een spuitzak (of een diepvrieszak waar je een klein puntje vanaf geknipt hebt).
  6. Breng water aan de kook in een grote pan.
  7. Knijp boven de pan in de spuitzak tot er ongeveer 2 cm mengsel uitsteekt.
  8. Snijd dit af, zodat het in de pan valt.
  9. Ga door tot de zak leeg is.
  10. Kook 2 minuten of tot de gnocchi komen boven drijven.
  11. Schep de gnocchi met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken.
  12. Serveer met een saus naar keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *