Hartige komkommer smoothie met garnaal

Hartige komkommer smoothie met garnaal

Dit gerecht kun je als voorgerecht serveren of, in kleinere hoeveelheid, als amuse. Lekker op een warme dag! De hoeveelheden hieronder zijn voor 4 personen als voorgerecht
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Gang Amuse, Voorgerecht
Keuken Frans, Hollands, Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 komkommers
  • 3 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout

Instructies
 

  • Schil de komkommer en snijd in grote stukken
  • Pureer de stukken komkommer in de blender
  • Voeg olijfolie, azijn, citroensap toe. Gebruik de blender om het geheel door te roeren.
  • Voeg peper en zout toe, naar smaak. Ook kun je wat meer of minder azijn/citroensap gebruiken.
  • Koel het geheel goed af in de koelkast, bv 2 uur
  • Voeg de Hollandse garnalen toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept