Hartige taart met snijbiet

Recept Afdrukken
Hartige taart met snijbiet
Nick en Francien van der Veer hebben deze taart als onderdeel van een "Proeverij van de Herenboerderij" voor gasten van een andere herenboerderij gemaakt en hadden groot succes.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Happas, Hoofdgerecht
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Happas, Hoofdgerecht
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Snijbiet wassen en in dunne reepjes snijden. De stelen hebben een langere gaartijd dan de bladeren, daarom moet je de stelen in smalle reepjes snijden en de bladeren wat grover.
  2. Ui, knoflook en rode peper even aanfruiten in koekenpan, snijbiet toevoegen en meebakken tot het geslonken is.
  3. Ovenschaal invetten.
  4. Een bakvorm uitleggen met de bladerdeeg
  5. Roer in een kom de eieren los met slagroom en peper en zout.
  6. Roer dan de snijbiet, geraspte kaas en noten erdoor.
  7. Giet alles in de schaal, verdeel de verkruimelde feta erover en zet deze in de oven
  8. Ongeveer 30-35 minuten bakken op 200 graden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *