Kleine pasta met raapstelen

Recept Afdrukken
Kleine pasta met raapstelen
Fregola is een pasta uit Sardinië van 2 à 3 mm doorsnede. Als vervanging kan je net zo goed risotto, couscous of kleine Turkse pasta gebruiken.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Fregola in gezouten water net al dente koken.
  2. Halveer de tomaatjes en snijd de raapstelen klein.
  3. Verhit in een pan een scheut olijfolie en bak daarin de uien en knoflook. Voeg de gegaarde fregola , tomaatjes, raapstelen en chili toe en bak het even mee. Blus het af met de witte wijn en voeg rozemarijn en tijm toe.
  4. Zet de warmte omlaag en voor laat hooguit 5 minuten sudderen.
  5. Breng op smaak met zout en peper. Roer op het eind de kaas erdoor heen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *