koolrabi met kip en gember

Recept Afdrukken
koolrabi met kip en gember
Koolrabbi met kip en gember. Auteur: Pieter Versteegen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Pel en snipper de uien. Snijd de kipfilet in dunne reepjes/blokjes Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien. Bak daarna de kip ongeveer 5 minuten mee. Schil de koolrabi's en snijd ze in blokjes. Snijd de gember in dunne schijfjes. Schep koolrabi, de citroensap, de gemberschijfjes, de gembersiroop en het bouillonblokje door de kip en laat het geheel in een gesloten pan ca 10 minuten gaar stoven. Voeg naar smaak de ketjap manis toe. Snijd intussen een lente-uitje in dunne ringen en schep deze op het laatste door het mengsel
Notities

Serveer de schotel met gekookte rijst.

 

De hoeveelheden van de diverse ingrediënten naar smaak aanpassen

Eet smakelijk!

Auteur: Pieter Versteegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *