Lasagne met boerenkool

Recept van Manon Haan

Recept Afdrukken
Lasagne met boerenkool
Lasagne met boerenkool
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 25
Kook Tijd 30 min oventijd
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 25
Kook Tijd 30 min oventijd
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Maak de boerenkool schoon, snipper de uitjes en knoflook.
  2. Olie in de pan, voeg ui knoflook en boerenkool toe en roerbakken.
  3. Maak ondertussen bechamelsaus (20 gram roomboter, 20 gram bloem en 250 ml warme melk, voeg hieraan toe; peper zout en nootmuskaat) Doe de helft van de bechamelsaus bij de boerenkool.
  4. Vervolgens bouw je de lasagne op. Te beginnen met boerenkool mengsel, lasagnebladen, rauwe ham en mozzarella. Herhaal dit.
  5. Als laatste voeg je het restant saus toe en bestrooi eventueel met belegen kaas! Smullen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *