Licht pittige koolrabi-kerriesoep

Recept Afdrukken
Licht pittige koolrabi-kerriesoep
Koolrabisoep met een Aziatische twist.
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Kook het water voor de bouillon.
  2. Ui snipperen en fruiten met de knoflook (olie of boter).
  3. Kerriepoeder toevoegen en 1 min meebakken.
  4. Sambal toevoegen.
  5. De bloem er goed doorroeren.
  6. Bouillon en koolrabi toevoegen
  7. 20 min koken.
  8. Pureren en evt verdunnen als de soep erg dik is.
  9. Ketjap (naar smaak) erdoor roeren en opdienen.
Notities

Koolrabi combineert ook erg goed met kerrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *