Pasta Niçoise

Een snel pastagerecht met sperziebonen, vrij vertaald naar een recept uit de Allerhande. Natuurlijk het lekkerst met zelfgemaakte pesto (bijvoorbeeld pesto van rucola van onze boerderij!) maar verse pesto van de supermarkt is sneller 😉

Recept Afdrukken
Pasta Niçoise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard
  2. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  3. Maak de sperziebonen schoon en kook in ongeveer 7 minuten beetgaar
  4. Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
  5. Meng de pasta, sperziebonen en tonijn met de pesto. Laat de pan hierbij op een laag vuurtje staan zodat het gerecht wel doorwarmt maar niet aanbrandt.
  6. Halveer de cherrytomaatjes en schep door de pasta. Laat even meewarmen.
  7. Pel de eieren en serveer deze bij de pasta.
  8. Eet smakelijk!
Notities

Mocht je nog een restje overhouden dan kun je dit gerecht ook prima koud als bijvoorbeeld lunch eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *