Pasta raapstelen pesto met zalm

Dit gerecht gebruikt raapstelen pesto, ook op deze site. Je kunt dit natuurlijk ook met een andere pesto maken…

Recept Afdrukken
Pasta raapstelen pesto met zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Rooster de pitten in een droge koekenpan goudbruin en krokant.
  2. Kook de spaghetti of fusilli beetgaar in ruim water met zout
  3. Verhit intussen 3 el olijfolie in een braadpan en bak de knoflook goudgeel.
  4. Voeg de ansjovis toe en roer tot de ansjovis helemaal is weggesmolten in de knoflookolie.
  5. Voeg de witte wijn en kook een paar minuten in
  6. Voeg de olijvenschijfjes toe
  7. Schep de spaghetti of fusilli erdoor.
  8. Bak de zalm aan twee kanten in een 2-3 minuten
  9. Server de paste pesto op een bord, en bestrooi met de pittenmix
  10. Leg de gebakken zalm erbij
  11. Eet smakelijk. Na afloop heb je zo'n heerlijk italiaans bord met olijfolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *