Roerei met spitskool

Recept Afdrukken
Roerei met spitskool
Een lekker lunchgerecht, snel klaar en smakelijk
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Lunchgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
persoon
Ingrediƫnten
Maaltijd Lunchgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
persoon
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Was de spitskool en snijd in dunne reepjes
  2. Halveer de cherrytomaatjes
  3. Klop de eieren los in een kommetje
  4. Hak de koriander fijn als je die wil gebruiken
  5. Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak de spitskool ongeveer 5 minuten
  6. Voeg de kerriepoeder en losgeklopte eieren toe en bak ongeveer 1 minuut of totdat het ei voldoende gestold is
  7. Voeg de tomaatjes en de helft van de koriander toe en eventueel een scheutje tamari en warm nog even goed door
  8. Gebruik de rest van de koriander om te garneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *