snijbiet omelet

Recept Afdrukken
snijbiet omelet
Snijbiet omelet van Marjon Wijdeven.
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd 7 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 0 direct eten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 7 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 0 direct eten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. • Was de snijbiet. • Snij de snijbiet stengels in stukjes van circa 1 cm . • Snij het sjalotje of uitje in kleine stukjes. • Snij de champignons in schijfjes. • Bak de snijbiet stengel, champignons en uitjes glazig. • Klop de eieren goed door elkaar. • Voeg de kerrie poeder toe. • Snij de rest van de snijbiet bladeren. • Voeg de gesneden snijbiet bladeren aan het ui stengelmengsel toe. • Bak in een andere pan de omelet. • Leg snijbiet mengsel in het midden van de omelet. • Vouw deze dubbel en decoreer met wat extra snijbiet mengsel op het bord.
Notities

Snijbiet heeft iets weg van wilde spinazie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *