Ga terug
–+ servings

Quiche met kool en kerrie

Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch, Frans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 scheut wokolie
  • 2 tenen knoflook gesnipperd
  • 0,5 spitskool in snippers gesneden
  • 0,5 winterpeen in blokjes gesneden
  • 1 aardappelen in blokjes gesneden
  • 1 kipfilet in blokjes gesneden
  • 3 eieren
  • 100 ml kookroom
  • 6 bladen diepvriesbladerdeeg
  • zout
  • cayennepeper
  • kerrie
  • boter

Instructies
 

  • Verwarm de wokolie in een (wok) pan
  • Bak de gesnipperde knoflook eventjes
  • Voeg de gesnipperde kool en de blokjes wortel en aardappel toe
  • Wok het geheel glazig
  • Voeg zout, cayennepeper en kerrie toe
  • Voeg de in blokjes gesneden kip toe en bak deze mee
  • Verwarm de oven op 180 graden
  • Vet een springvorm goed in
  • Bekleed de springvorm met het bladerdeeg
  • Klop de eieren los met de room
  • Stort het kool-, wortel- en aardappel mengsel in de met bladerdeeg beklede springvorm
  • Giet de losgeklopte eieren met room over het mengsel
  • Zet de springvorm in de oven en bak voor ongeveer 25 minuten. Daarna voorzichtig controleren of de inhoud gestold is.