Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spitskool met groene curry, kokosmelk en gamba's
2.80
van
5
stemmen
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Porties
2
personen
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
150
g
rijst
1
pakje
groene currypasta
1
pakje
kokosmelk
400
g
spitskool
200
g
gamba's
olie
Instructies
Kook de rijst
Los een pakje groene curry op in een pakje kokosmelk (flink roeren, dan lost het op)
Spitskool snijden (witte kool kan ook, garen duurt iets langer)
Gamba’s gaar bakken in olie.
Gamba’s uit de pan, kool in de pan.
Als de kool een beetje begint te slinken, voeg je de kokosmelk met curry toe.
Laat enkele minuten op laag vuur pruttelen met deksel op de pan.
Voeg de gamba’s toe zodat ze weer op temperatuur komen.
De afgegoten rijst toevoegen en even mengen (rijst apart serveren kan ook)