Ga terug
–+ servings

Hartige komkommer smoothie met garnaal

Dit gerecht kun je als voorgerecht serveren of, in kleinere hoeveelheid, als amuse. Lekker op een warme dag! De hoeveelheden hieronder zijn voor 4 personen als voorgerecht
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Gang Amuse, Voorgerecht
Keuken Frans, Hollands, Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 komkommers
  • 3 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout

Instructies
 

  • Schil de komkommer en snijd in grote stukken
  • Pureer de stukken komkommer in de blender
  • Voeg olijfolie, azijn, citroensap toe. Gebruik de blender om het geheel door te roeren.
  • Voeg peper en zout toe, naar smaak. Ook kun je wat meer of minder azijn/citroensap gebruiken.
  • Koel het geheel goed af in de koelkast, bv 2 uur
  • Voeg de Hollandse garnalen toe