Tramezzini – kip met kappertjes en knoflookmayonaise

Tramezzini – Pollo e Capperi con aioli

Tramezzini - kip met kappertjes en knoflookmayonaise

Nog geen ratings
Gang Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans

Ingrediƫnten
  

  • 2 eetlepel knoflookmayonaise
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 0,5 eetlepel bladpeterselie gehakt
  • 3 tramezzini
  • Zeezout
  • zwarte peper vers gemalen

Instructies
 

  • Verhit de olie in een koekenpan en blus af met wat kippenbouillon.
  • Laat op laag vuur sudderen totdat de kipfilet gaar is. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • Scheur de kipfilet in kleine stukken. Doe de stukken in een kom en voeg de knoflookmayonaise, kappertjes en gehakt peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het kipmengsel over de drie tramezzini en snijd de tramezzini nu schuin doormidden, zodat er 4 driehoeken ontstaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept