Beenham rolletjes met rucola en creme van truffelkaas en mascarpone

Recept Afdrukken
Beenham rolletjes met rucola en creme van truffelkaas en mascarpone
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Schaaf de truffelkaas en meng het door de mascarpone en maak smeuïg met wat olijfolie
  2. Voeg de dragon en koriander toe en meng goed. Voeg zout en peper naar smaak toe
  3. Doe het mengsel in een spuitzak
  4. Neem een plakje beenham en spuit een reep creme op de ham
  5. Leg hierop wat rucola en rol de ham in een rolletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *